|
|
|
|
בטח שבובקט
מאת:
אלמוני
Jul 16, 2010
||
20:15
לא נעים לי להגיד כי אני מוכר בתחום אבל אין ספק שבובקט עדיף
|
|
|
•
|
התלבטות בין קובוטה לבובקט
יוסי דרום
|
|
|
Apr 05, 2010 | 11:18
|
|
אני צריך ייעוץ חם ממי שמבין באמת,יש לי כבר 5 שנים מיני מחפרון בובקט ואני רוצה להחליף אותו לכלי חדש.
אני מתלבט בין בובקט לקובוטה,אמרו לי שהמחיר אותו מחיר בערך וחשוב לי האמינות של הכלי ותפקודו בשטח
אם יש מישהו שיכול לעזור אני אודה לו מאוד
|
|
|
|
|
•
|
בטח שבובקט
אלמוני
> את/ה נמצא כאן
|
|
|
Jul 16, 2010 | 20:15 |
|
לא נעים לי להגיד כי אני מוכר בתחום אבל אין ספק שבובקט עדיף
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2012 | 11:06 |
|
הענין קצת יותר מורכב
בובקט כלי פופולרי מאד, ויש נגישות טובה יותר בנושא חלפים ואפשרויות המסחר בו
אבל!
עם כל הכבוד לבובקט [הכלי בסך הכל די ירוד באיכות] בשנים האחרונות עם המעבר ליצור בצ''כיה סידרת E, אין בכלל מקום להשוואה האיכות הכלי- קובוטה ושאר הכלים היפניים איכותיים יותר, פחות בעיות חשמל, מרכב, הידראוליקה והכי חשוב הביצועים יותר טובים, אז אם מדובר בכלי שצריך לעבוד יום יום ולתת פרנסה אז כלי יפני
קובוטה ודומים לו.
אם מדובר בכלי משני במערך ציוד של חברה והיכולת לסחור איתו חשובה אז בובקט
מקווה שעזר
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 18, 2012 | 22:47 |
|
אני חושב שזה בסדר גמור להביא דעה אבל אין צורך לרשום "די ירוד באיכות".
זה בסדר לקדם את המוצר שלכם אבל אל תשכחו שאתם מדברים על מותג בעל שם בינלאומי ולא סתם ,בובקט כבר מזמן נהיה שם נרדף למיני מעמיס עד שיש כאלו שאפילו אומרים לי "יש לי בובקט קטרפילר או יש לי בובקט גייל" .אני תמיד בעד חשיפה וקידום מותגים וככל שתהיה יותר תחרות כך ייטב לנו הקבלנים אבל תנו באמת את הכבוד המגיע לבובקט...
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2012 | 18:47 |
|
עם כל הכבוד, אני לא מקדם כלום- בובקט מותג שולט בישראל, אבל באירופה הוא ממש לא, קובוטה וינממר שולטים באירופה באופן גורף ובובקט מיני מחפרון נימצע אי שם באמצע
להבדיל ויש לשים לב, כי הנושא מיני-מעמיס מדובר כבר במשהו אחר ושם יש לבובקט שליטה עולמית ואיכות טובה
אבל שים לב כאשר מדובר במיני מחפרונים [זחל /צריך] האיכות תמיד היתה בינונית ועם כניסת סידרה E', כבר ממש אין תחרות ליפנים כולם
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 19, 2012 | 21:51 |
|
סבבה אחי אין בעיה כל אחד ודעתו חוץ מיזה לדעתי מה שקובע זה אם המפעיל יודע לעבוד ואם הוא שומר על הכלי
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 20, 2012 | 07:54 |
|
גם אני בדעתך שכל כלי עובד טוב עם מתייחסים אליו כמו שצריך אך בכל זאת תמיד יהיו תקלות ובכל כלי ואז מתברר המצורך בשרות טוב חלקים זמינים ויחס טוב מהיבואן אז לשאלת יוסי מה עדיף זה קצת מורכב כי זה תלוי בהמון גורמים גם בשרות גם במחיר גם בתדירות השימוש בכלי גם במחיר החלקים בקיצור צריך לענות על כל השאלות האלו שרוצים לקחת החלטה טובה ברכישת כלי ציוד מכני כלשהו
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד