שלום חכולם , לאחר בדיקה מעמיקה עם חשמלאי , מסתבר שהבעיה היא בזר שניים שיושב על גלגל התנופה החיצוני שגורם לסטרטר להחליק , אשמח לעזרה מי מוכר חלק כזה האם יש מספר מקט שאוכל לקבל בכדי לאתר החלק , תודה לעונים
שלום,
אני רוצה לייבא לעצמי מחפרון שיוכל להפעיל פטיש מסין, ההצעה ההכי מפתה שקיבלתי זה למחפרון עם כף ופטיש + משלוח לנמל אשדוד בפחות מ 6000$, העניין הוא שמדובר במחפרון של 800 קילוגרם בלבד!
(XN08)
אני לא יודע אם הוא יהיה חלש מדי או שזה לא משנה כי הוא נראה מבטיח.
תודה לעוזרים
שלום רב לכל הגולשים!
רציתי להציג את חברתנו-חברת ד.ט לוגיסטיק מתמחה ביבוא מלגזות
נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
נייד 050-5356665
דוא" ל kinneret@dt-logistic.com
מושב אחיטוב, משק 9
שבוע טוב וחג שמח
אני מתכנן לייבא מחו"ל חלקי חילוף ואני נתקל בכל מיני עדכוני דרישות תקן בכל מה שקשור ליבוא מסחרי (למשל עדכון כמו זה שצירפתי להודעה שקראתי לאחרונה). אני לא מתכנן להסוות יבוא מסחרי תחת יבוא אישי כמובן כי מדובר בכמויות גדולות יחסית ואין לי שום סיבה להסוות דבר כזה כי זה למטרת העסק אבל אני חייב להודות שאני לא מבין כל כך את עניין ומה זה הדקויות בין יבוא מסחרי לאישי ומה הכוונה ביבוא בניגוד להוראות הדין. האם מישהו מבין בזה?
אולי בכלל כדאי להתייעץ עם מישהו שמתעסק בזה ויכול לכוון אותי כדי למנוע מצבים של עיכובים והוצאות כספיות מיותרות...
ממליץ לך ליצור קשר עם עמיל מכס כדי שיברר לך את הדברים לעומק ואך יבצע לך את תהליך היבוא ויחסוך לך המון בירוקרטיה וכאב ראש תמורת סכום כסף שבדרך כלל מתגמד בעלות החלקים ..
שלום מידן,
חברת "גרר חיים שינוע מתקדם" בעלת אישורי כניסה לנמלים, ומתמחה בין היתר בהוצאת כלי צמ"ה מהנמלים,
נשמח לליצירת קשר/תיאום פגישה.
אבי קידר-מנהל קשרי לקוחות 057-6370326
אימייל: avi.grarhaim@gmail.com
מיכאל שלום.
אשמח אם תמליץ לנו איפה לתקן גיר של שופל וולוו היו אצלנו שני בעלי מקצוע שאמרו שהלך הגיר ואמרו שניתן לעשות גיר חדש בחברה,במאיר בראשון לציון.
יש מצב שהם היחידים שמתקנים גירים ואין מישהו אחר בכל הארץ?
אריה שלום.
קודם כל אשמח לדעת אם הילוך ראשון ושלישי עובדים ברוורס,שנית תצטרך לבדוק את המימסרים ורציפות של מערכת החשמל ,אם יש באזור שלך חשמלאי שיבדוק את התנגדות הסלילים,את המימסרים ואם הכל בסדר ויש את היציאות הנכונות מהידית ועד הסולונוידים אז יכול להיות שיש בעיה הידראולית או מכנית והחשמל תקין,בכל אופן קודם כל צריכים לוודא שכל החשמל תקין ואז אפשר להמשיך הלאה.