שלום רב לכל הגולשים!
רציתי להציג את חברתנו-חברת ד.ט לוגיסטיק מתמחה ביבוא ושיוו מלגזות, ומלגזות משומשות
נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
נייד 050-5356665
דוא" ל kinneret@dt-logistic.com
מושב אחיטוב, משק 9
שבוע טוב וחג שמח
שלום,
לאחרונה התחלתי להתעניין בהתקנת מערכת סולארית בביתי. האמת שרק לפני כמה ימים גיליתי את המורכבות שבדבר, בכל מקרה..
לאחר המלצות ושוטטות באינטרנט הגעתי לחברה בשם "אנרפוינט" שקיבלתי עליה המלצות מפורומים וגם מחבר, מישהו מכיר את החברה? הבנתי שהיא מטפלת ברישוי סולארי.
שלום שמי אייל גורי
אני מתחיל להתעניין בתחום האנרגיה סולארית בישראל
יש לי המון שטח להשכיר והבנתי שיש חברות אנרגיה סולארית שמחפשות שטחים להשכרה ושאפשר לעשות מיזה גם כסף טוב
אשמח לקבל הצעות מחברות ועסקים בתחום האנרגיה סולארית
שלום לכולם!!!
בעבר בניתי מערכת אנרגיה סולארית על גג ביתי בעזרת חברת אנרפוינט www.enerpoint.co.il אבל היא מקושרת לרשת החשמל.
כיום אני רוצה לבנות מערכת נוספת אשר נמצאת באמצע שטח חקלאי שתשמש את העובדים שלי שגרים בשדה ושומרים על הציוד וכמו כן יוכלו לשמור להם את החשמל שנאגר במשך היום שהם עובדים ולהשתמש בו בערב לאחר העבודה?
האם זה אפשרי? מה הפרוצדורה בשביל לבנות דבר כזה? צריך גם לזה אישורים?
תודה אשמח לכל פיסת מידע
אני כותב כאן בקשר להשכרת גגות יש לנו מפעל עם גג של 45- מטר בערך והבנתי שאפשר להשכיר אותו למערכות סולאריות קראתי על כך המון באינטרנט אבל יש הרבה ניגוד בין מספר אתרים אודה למי שיכול להמליץ אם זה כדאי ובדעה ניטרלית לחלוטין ... תודה לעונים.
-אפשרות להרוויח ממכירת כל החשמל המיוצר בעבור תעריף הגבוה עד פי 4 מהתעריף הרגיל המשולם עבור חשמל במחיר משוקלל צמוד מדד ומט"ח,
למשך 20 שנה.
-אורך החיים המשוערך של המערכת עומד על 30 שנה, כאשר המערכת תהיה מסוגלת לייצר 80% מההספק המקורי גם לאחר 25 שנה. הסטנדרטים שנקבעו למערכות אלו הוגדרו על ידי מכונים אירופאים מחמירים ביותר, כך שמובטחת רמת אמינות וביצועים גבוהה ביותר.
-המערכות אינן דורשות אחזקה מיוחדת, מלבד ניקוי הפנלים מספר פעמים בשנה.
-גמישות התכנון וההתקנה מאפשרת התאמה למאפייני הגג האישי בביתכם.
לסיכום:
לדעתי אם אנשים מעוניינים לעזור לסביבה ולחסוך כסף רב הם חייבים לבדוק אפשרויות נוספות היעילה ביותר שאני מכיר היא אנרגיה סולארית .
אלו רק חלק מהסיבות אם יש לכם סיבות נוספות שאתם מכירים אני אשמח לשמוע....