• בהתאם לתקנות החדשות, מי שמפעיל מכונה ניידת (הנדסית או חקלאית) חייב בהיתר מיוחד הרשום ברישיון הנהיגה שלו.
• בעל היתר יוכל להפעיל כל סוג של מכונה ניידת, ללא הגבלה!
לדוגמה: בעל רישיון נהיגה דרגה B (פרטי) יוכל לאחר סיום הקורס וקבלת ההיתר להפעיל כל מכונה ניידת - ללא הגבלה של סוג, גודל או משקל!
• קורס מפעילי מכונה כולל פרק עיוני בכיתה ופרק מעשי במגרש ההדרכה
• . ניתן לקיימו על פי דרישתכם בתאום ימים או ימי שישי.
• לתשומת לב! התקנה מתייחסת לנהיגת מכונה ניידת חקלאית ו- או הנדסית.
(לדוגמה: קטפת כותנה, קומביין קציר, מרסס דגן, מכסחת שופל - יעה אופני ועוד).
מרכזי הדרכה באישור משרד התחבורה פועלים באזורים:
אזור הצפון : גליל עליון וגולן במושב שאר ישוב.
אזור הגליל חיפ ה העמקים והחוף - כפר חסידים /צומת יגור
אם אתם בוחנים אופציות לשיפור ביצועים וחיסכון בעלויות במשק שלכם או בעסק חקלאי, אז הפתרונות של חברת רימון בקרה מרחוק בע"מ בתחום החקלאות יכולים לשמש אתכם באופן נרחב להטמעת יישומים חקלאיים ובקרת השקיה, לאגירת נתונים ובקרת מסננים, בקרים ייעודים, ניטור של ציוד חקלאי, בקרת טמפרטורה ואזעקת קיפאון, ניטור לחות האדמה, בתים ירוקים, חוות דגים ועוד.
באתר של רימון תוכלו לקרוא ולהתרשם מדוגמאות ומידע מעמיק אודות פתרונות שונים.
כמו כן, תוכלו לבדוק באמצעות מחשבון חיסכון של רימון כמה כסף וזמן תוכלו לחסוך אם תטמיעו את אחד הפתרונות.
אני מגדל בגינה שלי בכרמיאל עץ אפרסק ורימון מישום מה הפרי גודל חולה ה אם אני צריך לרסס בחומר מיוחד אם כן רישמו לי בבקשה מה ניתן לעשות על מנת לקבל פרי בריא תודה מראש ושבוע טוב
היי שמי ניר גולן ואני משוחרר וסיימתי ללמוד לאחרונה ברצוני להשקיע ולהתמקצע בתחום החקלאות ואני מחפש שותף עם כסף או עם ידע בחקלאות או עם שנהן יחד.
אין לי הרבה ידע בחקלאות ואני עובד על זה אבל אני בטוח שאני רוצה לתת את כל כולי לחקלאות ואהיה שותף מעולה לעסק חקלאי
היי זיו .
אני אולי לא אהיה השותף שלך כי יש לי די והותר על הראש אבל אני יכול לומר שקודם כל אני שמח שבחור צעיר משלנו רוצה לעבוד בחקלאות שזה מעולה אבל אני מציע לך לחקור לעומק את הנושא ולעבוד במשק חקלאי לפחות שנה שנתיים ואז תדע עם זה מתאים לך לפני שאתה משקיע כסף ,חקלאות זה עסק יקר כמו כל עסק אחר וקשה יותר מכל ,אולם זה תחום שמספק אותך וממלא אותך כך ששווה לך להתנסות בהצלחה ידידי
לפני שמתניעים לכיוון עסק בתחום החקלאות חייבים להכיר קודם את התחום, עם שותף או ללא שותף. מניסיון שלי יש הרבה מה ללמוד ולדעת לפני שמתחילים להשקיע כספים. מה שכן, הצעה אישית שלי, בשלב הראשוני, אחרי שיש כבר עסק שהוא זה לדאוג לביטוח חקלאי כך שאתה יודע שאתה מכוסה מכל הפינות, במיוחד אם יש לך גם עובדים תחתיך בעסק. צירפתי קישור לחברה שמציעה ביטוח חקלאי אבל כדאי בכל מקרה לעשות סקר שוק כדי לוודא שאתה בוחר במה שבאמת מתאים לעסק שלך