שלום לכולם,
אנו גאים להציג בפניכם את בית הספר לנהיגה במבי.
במבי הוא בית ספר לנהיגה מן הוותיקים ביותר בישראל לנהיגת מלגזות, טרקטורים ומכונות ניידות (שופל, באגר, בובקט, קומביין, עגורן ועוד) וכן מעביר קורסים לעבודה בגובה ולימודי תיאוריה. באתר האינטרנט שלנו תמצאו מגוון מאמרים מקצועיים, תקנות וחוקים, סימולציות למבחני תאוריה ועוד.
בית הספר שוכן במושב קדרון (ליד גדרה ורחובות) והלימודים נערכים באווירה כפרית רגועה ונעימה.
בקרו אותנו באתר:
http://www.bambischool.co.il
אני לא חושב שיש קורס מעבר לקורס מכונה ניידת למיטב ידיעתי הכשרה ספציפית על כלי צמ"ה לפי סוג הציוד כמעט ולא ניתן למצוא רוב הקורסים הם כלליים כמו:קורס נהיגה על טרקטור,קורס נהיגה על מלגזה וכ'ו זאת אומרת שאם כבר יש לכם בנמל רשיון למלגזה אז לא נראה לי שיכולים לחדש לכם משהו מלבד רענון בטיחות
אם יש מקום שמתמחה בהדרכות לפי כלים ספציפיים אשמח לשמוע
שלום לכולם שמי ארנון ,חקלאי ובעל משק בנתיב השיירה שבצפון ,גיליתי לא מזמן את האתר דיזל פאוור ואני ממש מתלהב מהרעיון ומהגיבוש של העוסקים בתחומי,נכון להיום רוב העובדים הם תאילנדים (אתם יודעים בדיוק למה) ואשמח לקלוט עובדים חרוצים ישראלים,אני מאמין שישנם כאלו ,אשמח אם תודיעו לי בפורום אם יש בבתי הספר שמכשירים עובדים להפעלת טרקטור בחורים ישראלים שרוצים לעבוד בחקלאות,תודה מראש ,ארנון|
צוות האתר מברך את באי הפורום.
פורום קורסים והכשרות נפתח על מנת לתת מענה לכל השאלות בנוגע
לקורסים,הכשרות והשתלמויות בתחום הצמ"ה והתשתיות.
בנוסף מטרתו היא לשמש מקום לפיתוח קשרים,הצעות וגיבוש בתחום.
שיהיה לכולם בהצלחה.