ברת יו.די.אס אינטרנשיונל בע"מ הינה בעלת ותק של למעלה מ-30 שנה, ומנוהלת על ידי מר דוד שבתאי, מהנדס מכונות. החברה עוסקת ביבוא, בשיווק ובמתן שירות לציוד שינוע והרמה, כלי רכב תפעוליים חשמליים, קלנועיות וליצ'י- רכב עירוני חשמלי זעיר. החברה מייצגת בלעדית בישראל את היצרנים המובילים בעולם בתחומם, תוך מתן דגש על איכות הציוד, אמינות, נוחות השימוש ובטיחות.
שלום רב לכל הגולשים! אני מקווה שתקבלו בברכה את ההודעה
רציתי להציג את חברתנו-חברת ד.ט לוגיסטיק מתמחה ביבוא מלגזות
ומלגזות יד 2, נשמח לעמוד לשירותכם בכל שאלה
http://dt-logistic.com/
נייד 050-5356665
דוא" ל kinneret@dt-logistic.com
מושב אחיטוב, משק 9
אני מתלבט עם לקנות מלגזה דיזל חדשה או יד שניה... זו מלגזה ראשונה שאני מחפש לעסק שלי.
מצאתי מלגזה דיזל למכירה מיד שנייה שאני לא בטוח עד כמה היא שווה את הכסף , לעומת זאת מלגזה חדשה אני בטוח שאני מקבל תמורה מלאה למחיר...
קצת שקוף מידי שאתה מתעניין במלגזה ויש קישור שמפנה לאתר שמוכר מלגזות
באמת חברים יש דרך טובה יותר לפרסם אני חושב שאם הייתם כותבים משהו מועיל ,טיפ או משהו כזה ובסוף מוסיפים מאיפה אתם זה היה יותר יעיל לגולשים ולכם אז נשמח לשתף בפורום דברים אמיתיים ומועילים וקחו את זה כביקורת בונה ובאהבה
בשביל כבוד צריך לעבוד ודווקא זה מה שהם עושים אחי זה נקרה שיווק באינטרנט למרות שאני מסכים איתך שעדיף להזדהות ולרשום דברים מועילים כחברה מנוסה בתחום ולא להתחזות ועוד בצורה שקופה כזו
זה טבעי לגמרי
אני רואה את זה בהרבה אתרים בהם הגולשים מכניסים קישורים לאתרים חיצוניים.
להיפך זה יכול רק לעזור לגולש כל עוד זה אמיתי... בעולם המלגזות אנשים צמאים למידע!
אנחנו מקבלים המון פניות מקציני בטיחות וממוני בטיחות בנוגע למי צריך מה? איזה רישיון העובדים צריכים?
נתמקד במספר תחומים...
מי שמעוניין לנהוג על מלגזה או מלגזה טלסקופית- מניטו, צריך לעשות רישיון מלגזה - קורס בן יומיים, יום אחד עיוני ויום אחד מעשי. יש להגיע לקורס עם טופס ירוק למלגזה (ללא בדיקות עיניים ורופא). למלגזה, יש לעשות רענון אחת לשנה- רענון מלגזנים- באחריות מנהל המפעל.
מי שמעוניין לנהוג על שופל, באגר, בובקט, מחפרון, מטאטא כביש או כל כלי אחר המוגדר ברישיון הרכב כמכונה ניידת והוא בעל מספר רישוי שחור (פרט למלגזה)- צריך לעשות רישיון למכונה ניידת- קורס של 4 ימים, יום אחד עיוני ושלושה ימים מעשיים- כל יום לומדיפ על כלי אחר. יש הגיע לקורס עם טופס ירוק למכונה ניידת, להחתים אופטימטריסט ורופא משפחה ולחתום כשירות במשרד הרישוי.
מי שמעוניין לעבוד בגובה של 2 מטר ומעלה או בתוך בורות- צריך לעשות קורס עבודה בגובה. מדובר על עבודה על סולמות, גגות, סלי הרמה (על מלגזה), במות הרמה, פיגומים, קונסטרוקציות, כניסה לחלל מוקף- בורות. לכל נושא יש זמן משלו והקורסים מותאמים במיוחד על פי הנושאים הרלוונטיים. שימו לב יש המון תאונות בזמן האחרון- במיוחד נפילה מפיגומים!!! לחצו כאן לעדכוני תאונות וחדשות מחודש יולי
מי שמעוניין לנהוג על טרקטור חקלאי- טרקטור משא וטרקטורון - מספר רישוי צהוב, צריך לעשות קורס להוצאת רישיון לטרקטור- רישיון דרגה 1. לקורס שני חלקים, חלק עיוני- 36 שעות לימוד תיאוריה וחלק מעשי- מינימום 8 שעות לימוד. המבחנים בקורס טרקטור הם חיצוניים, תיאוריה- במרכז תיאוריה וטסט- הבוחן מגיע אלינו למגרש אחת לחודש לביצוע טסט לטרקטור.
מעוניינים במידע נוסף? יש לכם שאלות? מוזמנים ליצור איתנו קישור דרך האתר www.bambischool.co.il או בטלפון 08-8592779
שלום לכולם,
אנו גאים להציג בפניכם את בית הספר לנהיגה במבי.
במבי הוא בית ספר לנהיגה מן הוותיקים ביותר בישראל לנהיגת מלגזות, טרקטורים ומכונות ניידות (שופל, באגר, בובקט, קומביין, עגורן ועוד) וכן מעביר קורסים לעבודה בגובה ולימודי תיאוריה. באתר האינטרנט שלנו תמצאו מגוון מאמרים מקצועיים, תקנות וחוקים, סימולציות למבחני תאוריה ועוד.
בית הספר שוכן במושב קדרון (ליד גדרה ורחובות) והלימודים נערכים באווירה כפרית רגועה ונעימה.
בקרו אותנו באתר:
http://www.bambischool.co.il
תמצית החוק ואופן קבלת רישיון נהיגה למלגזה .
1. נהיגת מלגזה מחיבת בהיתר רשום לנהיגת מלגזה ברישיון הנהיגה.
2. מבקש היתר לנהיגת מלגזה יעמוד בתנאים הבאים:
א. בעל רישיון נהיגה לרכב פרטי או טרקטור - לפחות.
ב. גיל 18 - לפחות.
ג. סיים קורס למפעילי מלגזות בבית ספר לנהיגת מלגזות.
* בית ספר מורשה ע"י משרד התחבורה "משא בטוח בע"מ"
3. קורס מלגזות נערך במשך יומיים, יום אחד עיוני בכיתה ויום אחד מעשי.
4. בחלק העיוני נלמדים נושאים הקשורים בחוק , תפעול, בטיחות והכרת המלגזות השונות.
5. החלק המעשי נלמד במגרש וכולל תרגילים שונים ומגוונים אשר מטרתם להכשיר את המפעיל לידע הכרה ותפעול בסיסי של המלגזות.
6. בפרק המעשי לומדים גם הפעלת מלגזה טלסקופית , מלגזה זו בעלת זרוע נשלפת ונהיגה בה מחייבת ברישיון נהיגה למלגזה.
7 בסיום הקורס והצלחה במבחנים מונפק ע"י משרד הרישוי רישיון נהיגה חדש ובו מופיע היתר לנהיגת מלגזה
8. מי שמחזיק רישיון נהיגה לרכב פרטי (דרגהBׂ) או דרגה 1 לטרקטור יקבל היתר לנהיגת מלגזה במשקל כולל של עד 20 טון
9. מי שמחזיק ברישיון נהיגה דרגה C למשאית יקבל היתר לנהיגת מלגזות ללא הגבלת משקל.
הקורסים מתקיימים: בצפון הארץ במושב שאר ישוב
באזור חיפה בכפר חסידים סמוך לצומת יגור
במרכז הארץ במושב כפר טרומן ליד שדה תעופה בן גוריון
נהיגת מלגזה והפעלתה מחייבת רישיון נהיגה והכשרה מתאימה
בברכה
יוליה מרכזת ההדרכה
מכל טלפון 3236 *