דף הבית >>> כתבות >>> וולוו ציוד מכני הנדסי משקיעה בהודו.
וולוו ציוד מכני הנדסי ממשיכה להשקיע בהודו.
השוק לציוד הבנייה בהודו מתרחב וגודל בכ 12-15 אחוזים בשנה והוא מונע בראש ובראשונה על ידי השקעה בתשתיות. וולוו ציוד מכני הנדסי כבר פעילה בהודו במשך 15 השנים האחרונות וממשיכה להשקיע בהודו כדי לשרת טוב יותר את בסיס הלקוחות הגדל שלה.
בשנים הקרובות, מתכננים בהודו לחבר 50 ערים ברשת כבישים בצורת כוכב לחמישה המטרופולינים של ניו דלהי, מומבאי, כלכותה, נאה, Hyderabad ו בנגלור. רשת כבישים זו תהיה נגישה על ידי רכבות תחתיות ותיבנה בהשקעות בקנה מידה ענק.
המודרניזציה של הודו מתקדמת במהירות. לפני זמן לא רב, נשים וגברים עם כלי עבודה פרימיטיבים נראו חופרים את דרכם בצדי הכביש כדי לפנות מקום למסילות הרכבת שנבנו בהודו. כיום, כוח השרירים מוחלף במכונות ומחפרונים ,הם כלי הצמ"ה השכיח ביותר בשל יעילותם הבולטת בחפירת תעלות צרות.
בשנת 2007, זה היה צעד מתבקש בוולוו ציוד מכני לרכוש את חטיבת ציוד השטח של אינגרסול - ראנד ולהכניס לקבוצת וולוו את ציוד הכבישים והמכבשים שלה. מאז, השוק השנתי למכירת מחפרים בהודו הוא סביב 15,000 יחידות, וולוו ציוד מכני הנדסי החליטה בשנת 2010 לייצר מחפרים במפעל בבנגלור והשקיעה מיליונים בשיפוץ המתקן הקיים.
בעת שידרוג המפעל,החברה ניצלה את ההזדמנות ליישם מספר פתרונות בנייה ירוקה לטובת הסביבה. התאורה במשמרת היום למשל, פועלת על סמך אור יום דרך האור שנכנס מהגג השקוף.גיבוי הגנרטורים כיום מופעל על ידי מנועי וולוו Penta שצורכים 30 אחוזים פחות דלק.אולם ההשקעה המעניינת ביותר נוגעת לאיסוף מי הגשמים.
"ככל שאנו מגבירים את הייצור, אנו גם זקוקים ליותר מים", אומר DhDharmendra Pandey,מנהל הפרויקט לייצור באגרים.
"בפרק הזמן של חמש שנים בלבד, הצריכה המשוערת של מים תגדל בין 11 מיליון ליטר בשנה ל -56 מיליון ליטר. מי התהום לא מבוזבזים, לא במונחים של כסף או מזווית סביבתית. "
באמצעות מערכת אגירה במכלים גדולים שהותקנו מתחת לקרקע באתר המפעל, בשלוש השנים הבאות, המפעל יהיה לגמרי עצמאי כשמדובר במים שזורמים בשרשרת הייצור ומשמש למי חוץ והשקיה.